Nieuws
U bent hier: Home / Nieuws / Bruintjes + Seisveld Accountants & Belastingadviseurs sluit zich aan bij Tamek

Bruintjes + Seisveld Accountants & Belastingadviseurs sluit zich aan bij Tamek

Middels deze extra nieuwsbrief brengen wij u graag op de hoogte van het feit dat per 1 september 2018 Bruintjes + Seisveld Accountants & Belastingadviseurs zich zal aansluiten bij Tamek Accountants & Belastingadviseurs. Wij verwachten met deze aansluiting onze dienstverlening binnen Zwolle nog verder te kunnen optimaliseren en onze Zwolse vestiging verder te verstevigen.

Tamek Accountants & Belastingadviseurs heeft de kwaliteit van haar dienstverlening, een creatieve aanpak tezamen met de persoonlijke contacten en korte lijnen hoog in het vaandel staan. Toen Bruintjes + Seisveld Accountants & Belastingadviseurs in de huidige, veranderende accountancywereld besloot de samenwerking te zoeken met een grotere partij, vond zij in Tamek al snel een partner waar zij haar kernwaarden in herkende. De samensmelting was dan ook snel beklonken. Wij gaan er vanuit dat de beide kantoren elkaar versterken en dat wij gezamenlijk nog beter kunnen inspelen op ontwikkelingen op onder andere het gebied van regelgeving, arbeidsmarkt en automatisering.

Beide oprichters, Bert Jan Bruintjes en Jeroen Seisveld, blijven verbonden aan Tamek en ook de medewerkers komen in dienst bij Tamek. De vestigingen van Bruintjes + Seisveld en Tamek in Zwolle zullen met ingang van 22 september worden samengevoegd in het kantoorpand van Bruintjes + Seisveld aan de Emmawijk 1 in Zwolle. Voor de huidige klanten van Bruintjes + Seisveld zal praktisch gezien dus niets veranderen, zij houden hun vaste contactpersoon en bezoekadres, alleen een ander logo op de gevel en in de rapporten.

Voor de Tamek klanten van vestiging Zwolle betekent dit dat zij met ingang van maandag 24 september een ander bezoekadres krijgen en wel als volgt:

Tamek Accountants & Belastingadviseurs

Emmawijk 1

8011 CM Zwolle

Het postbusnummer en de telefoonnummers blijven gelijk. En uiteraard houden zij ook hun huidige contactpersoon binnen Tamek!

Wij zien uit naar een soepele samensmelting en zullen er alles aan doen om u als klant alleen maar voordelen te laten ervaren van deze samensmelting! Graag tot ziens.