Nieuws
U bent hier: Home / Nieuws / Duaal-student Nick Beuving aan de slag bij Tamek

Duaal-student Nick Beuving aan de slag bij Tamek

Uit de kleine Drentse plaats Mantinge, tussen Hoogeveen en Borger, komt onze nieuwe duaal-student Nick Beuving. 22 jaar, tweedejaars student Accountancy en vanaf februari werkzaam op kantoor Meppel.

180 graden de andere kant op. Dat was zijn keuze voor Accountancy. Zeker als je eerst een studie Allround Operationeel Technicus hebt afgerond. Maar na 1,5 jaar te hebben gewerkt bij zijn ouders op de boerderij werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Hij besloot zich volledig te storten op de opleiding Accountancy aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle.

Na het behalen van zijn propedeuse besloot Nick ervoor te kiezen zijn studie duaal in te richten. Twee dagen naar school en drie dagen werken in de samenstel praktijk. Een leerzame periode gaat het zeker worden vertelt Nick. ''Met een duale-opleiding kom je veel sneller tot de conclusie welke richting het beste bij je past.'' Voor welke titel (AA of RA) hij gaat is nog de vraag. Voor nu heeft hij vooral de focus op zijn opleiding. ''Ik wil eerst mijn Accountancy diploma op zak hebben voordat ik daarin een keuze maak.''

De regel- en wetgeving trekt Nick het meeste aan in de opleiding Accountancy. Hij hoopt dan ook snel dat hij zich hier nog meer in kan én mag verdiepen om vervolgens ook daadwerkelijk mee te mogen gaan naar de klant.

Wij zijn ervan overtuigd dat het helemaal goed gaat komen! Namens alle collega's wensen wij Nick dan ook ontzettend veel succes in zijn nieuwe rol bij Tamek.

Ben jij op zoek naar een uitdagende leerplek om theorie en praktijk te combineren? Start dan jouw duale traject bij Tamek. Neem voor meer informatie en de mogelijkheden contact op met Frank de Wilde via hrm@tamek.nl.