Nieuws
U bent hier: Home / Nieuws / Assistent-Accountant Wouter Westhuis aan de slag bij Tamek

Assistent-Accountant Wouter Westhuis aan de slag bij Tamek

Per 1 maart hebben we een nieuwe collega, Wouter Westhuis, 28 jaar en woonachtig in Hasselt. Als assistent-accountant is hij gestart in de controlepraktijk.

In 2016 heeft Wouter zijn opleiding Bedrijfseconomie afgerond. Direct daarna is hij als assistent-accountant aan de slag gegaan in Apeldoorn. ''Niet de meest logische keuze met mijn studieachtergrond, maar na een aantal gesprekken bleek dat dit werk goed bij mij zou passen.''

Het eerste jaar heeft hij vooral veel ervaring opgedaan op het gebied van controle van de jaarrekening en de samenhang met onderliggende bedrijfsprocessen.

In 2019 heeft hij het besluit genomen om toch naar de andere kant van de tafel te gaan. Als interim finance professional heeft Wouter een aantal leuke en leerzaam opdrachten volbracht. Tijdens deze opdrachten leerde hij organisaties, bedrijfsprocessen en financiële administratie van een andere kant kennen. Na verloop van tijd kwam Wouter erachter dat die leuke en leerzame tijd in de accountancy bleef kriebelen.

''Op dat moment kwam ik in contact met Alwin van de Wetering met de vraag of ik open stond voor een kennismaking. Na een fijn gesprek met Alwin en Bianca kwam ik erachter dat Tamek als organisatie ontzettend goed bij mij past. Alsof het zo had moeten zijn.''

Inmiddels is Wouter alweer drie weken werkzaam binnen de controlepraktijk van Tamek. Hij heeft al meerdere collega's mogen ontmoeten en heeft het enorm naar zijn zin. ''De eerste weken zijn erg goed bevallen en ik heb een hele positieve indruk gekregen van deze mooie organisatie waar ik hopelijk nog lange tijd onderdeel van mag zijn.''

Wij zijn ervan overtuigd dat het helemaal goed gaat komen! Namens alle collega's wensen wij Wouter dan ook ontzettend veel succes in zijn nieuwe rol bij Tamek.

Ben jij op zoek naar een uitdagende werkplek? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina of neem voor meer informatie en de mogelijkheden contact op met Frank de Wilde via hrm@tamek.nl.