Recensies
U bent hier : Home / Over ons / Recensies

Recensies

Van Beek Lederwaren Zwolle

"Tamek is al jaren naar volle tevredenheid onze adviseur op het gebied van o.a. onze fiscale vraagstukken, financiën, jaarrekeningen, en personele zaken.

De afgelopen jaren heeft Tamek ons daarnaast begeleid met de herstructurering van onze diverse ondernemingen en uittreding van de 2e generatie uit ons familiebedrijf. Hierbij hebben zij goede fiscale constructies voor ons uitgedacht waarbij het maximale uit ons bedrijf is gehaald en wij op de juiste manier de toekomst in kunnen.

Voor alle vragen kunnen wij altijd bij onze vaste contact personen terecht. Zij beoordelen of ze ons zelf kunnen helpen of dat de vraag uitzetten bij een intern gespecialiseerde collega, wij ontvangen altijd snel antwoord, zodat weer met onze eigen business, het verkopen van mooie lederwaren en reisartikelen verder kunnen.

Maarten en Lisette van Beek"

De Schout Gerechtsdeurwaarders Hilversum

"Bij Tamek is Marc van der Linden ons vaste aanspreekpunt. Marc is een prettige accountant, die zeer materie-deskundig is. Vooral op het gebied van de gerechtsdeurwaarder heeft hij een specialisatie, is hij adequaat op de hoogte van de wet- en regelgeving en hoe dit dient te worden toegepast binnen een organisatie.

Wij kennen Marc als een accountant die ons proactief informeert over aanstaande wijzigingen en de consequenties hiervan. Marc is daarnaast altijd bereikbaar, toegankelijk en bereid om zijn kennis te delen. Binnen Tamek kunnen wij Marc aanbevelen en zijn zeer tevreden met de dienstverlening."