Tamek Online
U bent hier : Home / Diensten / Tamek Online

Tamek Online

Tamek start met online samenwerken via Tamek Online

Tamek is dit kwartaal gestart met een nieuwe online samenwerkingsportal: Tamek Online. Binnen Tamek Online kunt u op een handige manier samenwerken met Tamek en uw contactpersoon. Op deze manier optimaliseren we de communicatie met u en kunnen we online met u schakelen.

Tamek Online verandert echter niets in de vertrouwde manier waarop wij betrokken zijn bij onze klanten. Als Tamek zijnde willen we graag dicht bij de klant staan, wij blijven dus bereikbaar via de gebruikelijke communicatiekanalen. De kracht van Tamek Online zit in de bijdrage aan een efficiënte en geautomatiseerde inrichting van informatie- en communicatieprocessen. Specifiek die processen tussen u als cliënt, ons kantoor en de binnen Tamek gebruikte software en de uitvragende partijen, zoals de Belastingdienst, Kamer van Koophandel en banken. Tamek Online is de toegangspoort voor alle online diensten die Tamek aanbiedt. Als klant kunt u via Tamek Online inloggen op de door u gebruikte oplossingen zoals: nmbrs, basecone, twinfield en exact online. Verder biedt Tamek Online een mogelijkheid om uw dossier online te raadplegen. Ook zit de kracht in de ondersteuning van onze relatiebeheerders bij het delen van zijn of haar kennis op het juiste moment bij de juiste cliënt: proactief, tijdig en op de toekomst gericht. Daarmee helpen we onze professionals hun rol optimaal in te vullen, om u als cliënt te laten presteren.

Tamek Online wordt vanaf november 2019 gefaseerd ingevoerd. Uw relatiebeheerder zal in overleg met u het tijdstip en de wijze van uitrollen bespreken.

Klik hier voor de handleiding van Tamek Online.

Klik hier voor Tamek Online